En populær kake oppkalt etter den vakre blomsten georginer. Fløtekrem, vaniljekrem og bringebærsyltetøy i skjønn forening.
Størrelse: ${variant.length}cm x ${variant.width}cm
Fløtekrem 40 % (fløte (melk), glukosesirup, invertsukkersirup, vann, stabilisator (E 450, E 339)), vaniljekrem 24 % (vann, fløte (melk), sukker, modifisert potetstivelse (E 1412), mysepulver (melk), melkeprotein, vegetabilsk fett (kokos), glukosesirup, skummetmelkpulver, fortykningsmiddel (E401, E 441 av storfe), dekstrose (hvete), emulgator (E 472b, E 471), fargestoff (E160a), aroma, stabilisator (E 331iii)), sukkerbrød 12 % (hvetemel, sukker, egg, hvetestivelse, vann, stablisator (E 422, E 341), emulgator (E 472b, E 475, E 481), hevemiddel (E 450, E 500, E 503), salt, aroma, fortykningsmiddel (E 461, E 407, E 410, E 412), modifisert stivelse (E 1422), maltodekstrin, surhetsregulerende middel (E 330)), mandelbunn 11 % (sukker, mandler 37 %, egg, rismel, konserveringsmiddel (E 202), surhetsregulerende middel (E 330)), bringebærsyltetøy 6,5 % (sukker, bringebær 40 %, fortykningsmiddel (E 440a), konserveringsmiddel (E 211)). Dekor: sukker, røstede hasselnøtter, mandler, glukose, fortykningsmiddel (E 420, E 406, E 440, E 450), vann, fargestoff (E 150a, E 120, E 160a, E 141, E 153, E 100), aroma, surhetsregulerende middel (E 330, E 524, E 331), konserveringsmiddel (E 202, E 200). Kan inneholde spor av andre nøttetyper.
Dekor:
Dekor kan variere ut fra sesong og valgt anledning. Dekoren kan inneholde allergene ingredienser som egg, soya, melk, nøtter, lupin og sesamfrø, eller spor av disse. Ved valg tekst på kaken, brukes et skilt av marsipan (inneholder mandler).
Holdbarhet: 4 dager
Oppbevaring: Kjølig 0-4 °C
Forbrukerkontakt: www.coop.no
Tilvalg: