Klassisk ostekake med fløyelssmyk kremost og knasende sprø kjeksbunn. Vi liker å si at den smelter på tungen.
Størrelse: ${variant.length}cm x ${variant.width}cm
Kakebunn:
Havregryn, vegetabilsk olje (kokos,shea,solsikke), hvetemel, sammalt hvete, sukker, demerarasukker, sirup, hevemiddel (E 500), salt, rapsolje, kokosolje, vann, fullherdet vegetabilsk fett (raps), salt, emulgator (E 471), naturlig aroma, farge (E 160a), surhetsregulerende middel (E 330).
Ostekrem:
Kremost 21% (pasteurisert melk og fløte, salt, stabilisator E 410, E 412, syrekultur), yoghurt, sukker, fortykningsmidler E 440, E 466, gelatin (svin), kremfløte, (melk), emulgator E 471, E 472b, surhetsregulerende middel E 330, konserveringsmiddel E 202, vaniljearoma, gelatin (svin).
Dekor:
Divserse frukt, overtrekksgele (vann, sukker, glukosesirup, geleringsmiddel (E 440), surhetsregulerende middel (E 330), antioksidant (E 223 (sulfitt). Kan inneholde spor av egg, melk.
Hvis det pyntes med marsipanroser, marsipanskilt inneholder det mandler.
Holdbarhet: 4 dager
Oppbevaring: Kjølig 0-4 °C
Forbrukerkontakt: www.coop.no
Tilvalg: